Webcare

ISBN: 978-94-92272-05-8

Auteur: Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

ISBN: 978-94-92272-003

Auteur: Renée van Zijl


Portfolio

Examenmatrijzen dossier Commercie

Voor het kwalificatiedossier Commercie 2016 ontwikkel ik in opdracht van een examenleverancier examenmatrijzen voor de profielen Commercieel medewerker, Contactcenter medewerker en (Junior) accountmanager. Samen met deskundigen uit het opleidingsgebied ontwikel ik examenmatrijzen en examenproducten, zowel kennisexamens, vaardigheidsexamens als...


Lid vaststellingscommissie Nederlandse Associatie voor Examinering

Sinds 1 maart 2016 ben ik vaststeller voor het examen Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4, onderdeel van het praktijkdiploma Loonadministratie. De examens worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering.


Werkveldreferentieonderzoek

Voor de HBO opleiding Commerciële Economie van LOI Hogeschool heb ik een werkveldonderzoek opgezet en uitgevoerd. De opleiding is door het werkveld beoordeeld op de benodigde kennis en vaardigheden, gezien vanuit de beroepspraktijk en de in te passen trends en ontwikkelingen. De resultaten heb ik verwerkt tot een SWOT-analyse met...


Examenmatrijzen dossier Veiligheidheid en Vakmanschap

Voor het kwalificatiedossier Veiligheid en Vakmanschap 2016 heb ik in opdracht van een examenleverancier examenmatrijzen ontwikkeld. Samen met deskundigen uit het opleidingsgebied is een serie examenmatrijzen ontwikkeld voor kennisexamens, vaardigheidsexamens en proeves.


Lid examencommissie NCOI

Sinds 1 december 2015 ben ik lid van de examencommissie van de NCOI voor de domeinen Business Administration en Commerce.


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.