Webcare

ISBN: 978-94-92272-05-8

Auteur: Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

ISBN: 978-94-92272-003

Auteur: Renée van Zijl


Renée van Zijl

Al jaren ben ik bezig met onderwijs: adviseren, doceren, examineren, schrijven en ontwikkelen. Eerst bij Hogeschool Fontys, later aan de Radboud Universiteit en nu als zelfstandig adviseur. Sinds 2006 heb ik mijn eigen adviesbureau Zelma Consulting. Ik adviseer onderwijs- en kennisinstellingen en bedrijven over de inrichting van opleidingen en trainingen. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van leermiddelen en exameninstrumenten én in kwaliteitsaudits. Ik beoordeel ze ook, als auditor, als lid van een examencommissie én van een vaststellingscommissie.

Schrijven doe ik al jaren. Ik heb meegewerkt aan meerdere boeken. Ik ontwikkel leermiddelen en simulaties. En ik schrijf regelmatig teksten voor Edu’actief, uitgever van doelgericht.info en scoren.info voor de commerciele beroepen in het mbo.

In 2015 ontstaat het plan voor uitgeverij Econtentenzo, een kennisplatform voor auteurs. Het idee komt voort uit de behoefte om meer invloed te hebben op de inhoud en distributie van eigen content, om samen met auteurs aan een platform te werken en kennis te delen én om andere professionals een kans te bieden zich te profileren. Dit plan kreeg langzaam vorm: door te praten met experts, door het ontwerpen en vullen van de website Econtentenzo, maar vooral door een eerste boek helemaal zelf uit te geven. Zo leerde ik veel over uitgeven, redigeren, vormgeven, epubs maken en drukken.

Mijn eerste boek in eigen beheer is ‘De inzet van touchpoints. Moderne mediaplanning’ waarvan in november 2019 de tweede druk verschijnt. In 2018 is het boek 'Webcare. Een tool voor relatiemanagement' verschenen. 

Ik ben eigenaar van uitgeverij Econtentenzo én van onderwijsadviesbureau Zelma Consulting.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.